Oyuncu Tuvana Türkay'ın küvette verdiği poza beğeni yağdı

Başarılı oyuncu Tuvana Türkay, sosyal medya hesabından küvette çekilen bir pozunu paylaştı. Cesur pozuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Türkay'a yorum ve beğeni yağdı.

24 Kasım 2019 Pazar 09:21
Oyuncu Tuvana Türkay'ın küvette verdiği poza beğeni yağdı

FOX TV ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen Yasak Elma dizisinde rol alan güzek oyuncu Tuvana Türkay, sosyal medya hesabından paylaştığı yarı çıplak küvet pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

KÜVET POZUNA BEĞENİ YAĞDI

Güzelliğinin yanı sıra rol aldığı projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren Tuvana Türkay, Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde bir spor markası için iddialı pozlar veren oyuncu, son olarak küvette poz verdi. Türkay'ın paylaşımı kısa sürede 46 bin beğeni aldı.

 ÜNLÜ İSİMLER SESSİZ KALMADI

Türkay'ın cesur pozunu gören Ayşe Tolga "Yuh" derken Deniz Akkaya da "Çok iyi be" yorumunu yaptı. Enis Arıkan ve Pucca da fotoğrafa kalpli emojiler koyarak ne kadar beğendiklerini belli etti.

Son Güncelleme: 25.11.2019 09:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15