Şeyma, Acun'un yeni sevgilisi hakkında konuştu

Geçtiğimiz günlerde büyük heveslerle açtığı lüks kafesini kapatan Şeyma Subaşı, dünyaca ünlü bir marka ile işbirliği yaparak kendi ürünlerini çıkardı. Yeni işbirliğinin tanıtım gecesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Subaşı, Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı söylenen Ayça Çağla Altunkaya hakkında da konuştu.

28 Ocak 2020 Salı 13:00
Şeyma, Acun'un yeni sevgilisi hakkında konuştu

ACUN'UN YANINDAN AYRILMIYOR

Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra adı birkaç kişiyle anılan Acun Ilıcalı, yaz ayından bu yana kendisinden 30 yaş küçük olan Ayça Çağla Altunkaya ile görüntüleniyor. Altunkaya son olarak Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye için hazırlattığı yılbaşı özel gecesinde görüntülendi.

"ÇOK KÜÇÜK AMA"

Eski eşinin yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuşan Şeyma Subaşı ise ilginç bir çıkışta bulundu. Ilıcalı ile arasında 21 yaş fark olan Subaşı, Ayça Çağla Altunkaya hakkında soruları yanıtsız bırakmak istedi. Sonra konuşan Subaşı ise Altunkaya'nın Ilıcalı'dan 30 yaş küçük olmasına değinerek "O konu hakkında yorum yapmayayım. Çok küçük ama galiba" dedi. Subaşı, Altunkaya'nın kendisine benzetilmesi hakkında da "Bilmiyorum, görmedim benziyor mu?" şeklinde konuştu.

ACUN'LA 19 YAŞINDAYKEN TANIŞMIŞTI

Şeyma Subaşı, yıllar önce Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Var Mısın Yok Musun isimli yarışmaya katılmış ve ikilinin ilişkisini orada başlamıştı. Subaşı, Acun Ilıcalı ile tanıştığında ise henüz 19 yaşındaydı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15