Sıla ve Hazar Amani Çiftinden Nikaha Saatler Kala Değişiklik!

Düğün mekanları ifşa olduğu için bu akşam Nişantaşı'ndaki bir restoranda evlenecek olan Hazer Amani ve Sıla Gençoğlu çifti, nikahlarını bugün saat 15.30'da Sıla'nın evinde kıydırmaya karar verdi.

13 Ocak 2020 Pazartesi 12:31
Sıla ve Hazar Amani Çiftinden Nikaha Saatler Kala Değişiklik!

Geçtiğimiz aylarda 1 yıllık ilişkilerini nikah masasına taşıma kararı alan ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ve şef Hazer Amani çiftinin düğününün detayları belli oldu. Bu akşam nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü çift, nikaha saatler kala ani bir değişiklik yaptı.

MEKANIN HERKES TARAFINDAN BİLİNİYOR OLMASI SEBEBİ İLE DEĞİŞİKLİK YAPILDI

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan habere göre: Dün akşam aileleriyle birlikte yemek yiyen ancak karşısında basın mensuplarını gördüğü için rahatsız olan Sıla Gençoğlu, bugün Nişantaşı'ndaki bir restoranda nikah masasına oturacaktı. Ancak düğün mekanları ifşa olan ünlü çift, nikaha saatler kala mekanı ve saati değiştirdi. İkili, bugün 15.30'da Sıla Gençoğlu'nun evinde nikah masasına oturacak.

Son Güncelleme: 13.01.2020 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15