Bozdağ'dan ilginç IŞID analizi: Bütün şeytanlar...

Bozdağ'dan ilginç IŞID analizi: Bütün şeytanlar...

22 Ağustos 2016 Pazartesi 00:53
Bozdağ'dan ilginç IŞID analizi: Bütün şeytanlar...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Bütün şeytanlar bir araya gelse ve ‘İnsanları İslam'dan/Müslümanlardan nefret ettirip uzaklaştırmak için nasıl bir proje yapmalıyız?’ diye kafa yorsalardı, ancak DAEŞ terör örgütü gibi bir örgüt kurabilirlerdi” ifadelerini kullandı.

Bakan Bozdağ, Twitter’dan IŞİD’e ilişkin paylaşımlarda bulundu. IŞİD’in kuruluşunu, amaçlarını  ve militan yapısını takipçilerine irdeleyen Bozdağ, çeşitli sorular sorarak paylaşımlarını sürdürdü. IŞİD’in örgütlü ve uluslararası bir ‘proje terör örgütü’ olduğunu öne süren Bozdağ, şunları kaydetti: “DAEŞ terör örgütünün amacı, insanların İslam'dan, Kur'an'dan, sünnetten, Peygamber'imiz Hz. Muhammed’den ve Müslümanlardan nefret ederek düşman olmasını sağlamak; Müslümanların da ‘İslam buysa ben yokum’ diyerek İslam'dan soğumasını ve uzaklaşmasını temin etmek ve bu proje terör örgütünü kuranların diğer amaçları olan Ortadoğu’daki ve bölgemizdeki siyasal hedeflerini gerçekleştirmek için uygun şartların ve zeminin oluşmasını sağlamaktır.” -“İNSANLARI ÖLDÜRMEK İÇİN TERÖRİST OLMAYA KİMLER İKNA EDİYOR”- IŞİD’in bünyesinde 140’tan fazla ülkeden gelen militanın var olduğu tespitini yapan Bakan Bozdağ şunları sordu: “Devleti, milliyeti, vatanı, dini, dili, rengi, kültürü, ailesi, eğitimi ve yetişme tarzı farklı bunca teröristi ABD'den, Avustralya'dan Avrupa Konseyi, Afrika ve Asya ülkelerinden kimler ve ne tür bir yöntemle ikna edip Irak'a/Suriye'ye ölmek ve öldürmek için geliyorlar? Geçmişi henüz on yıl olmayan bir terör örgütü bunu başarabilir mi? Geçmişi on yıl olmayan bir terör örgütü sizce 140 ülkenin dilini bilen teröristler yetiştirip, bu ülkelerden kişileri ölmek ve öldürmek için Irak'a/Suriye'ye gelmeye ikna edebilir mi? Elbette bunu yapamaz. Peki İnsanları ölmek/öldürmek için terörist olmaya kimler ikna ediyor? Hiç şüphesiz ki 140'ı aşkın ülkeden DAEŞ terör örgütüne katılımı sağlayanlar, bu proje örgütü kuran/kurduran uluslararası güçlerdir. -“PEK ÇOK ÜLKE SÜREKLİ DAEŞ'İ BOMBALIYOR”- ABD ve koalisyon güçleri dahil pek çok ülke sürekli DAEŞ'i bombalıyor. Peki bir dünya, DAEŞ terör örgütünü neden yok edemiyor? Bilelim ki DAEŞ terör örgütü projesini hayata geçiren güçlerin hedefleri gerçekleştiği an, DAEŞ terör örgütü diye bir örgüt kalmaz. Bütün şeytanlar bir araya gelse ve ‘İnsanları İslam'dan/Müslümanlardan nefret ettirip uzaklaştırmak için nasıl bir proje yapmalıyız?’ diye kafa yorsalardı, ancak DAEŞ terör örgütü gibi bir örgüt kurabilirlerdi. -“TÜRKİYE DÜŞMANIDIR”- Bu DAEŞ terör örgütünü kurup/kurdurup insanlığın/Müslümanların başına bela eden alçak ve karanlık uluslararası güçler Türkiye'yi DAEŞ terör örgütüne destek verdiği iftirasını yapmakta, herkesi bu iftiraya inandırmak için de algı operasyonları yürütmektedir. Kim ki Türkiye'nin DAEŞ terör örgütüne yardım etti/yardım ediyor iftirasını dile getiriyorsa, bilin ki o Türkiye düşmanıdır. Türkiye'nin DAEŞ'e yardım ettiği iftirasını dillendirenler, bu uluslararası DAEŞ terör örgütü projesine destek verenlerdir. DAEŞ terör örgütü, İslam’ın da Türkiye'nin de düşmanıdır. Bu uluslararası proje düşman terör örgütüyle mücadele, hepimizin ortak görevidir.” (ANKA) (HM/ERD)

Son Güncelleme: 22.08.2016 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15