CHP 'Adalet Yürüyüşü'nde: "Haramilerin saltanatını yıkmaya geliyoruz"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki adalet korteji, üçüncü gününde de İstanbul'a doğru yürüyüşüne devam ediyor.

17 Haziran 2017 Cumartesi 11:38
CHP 'Adalet Yürüyüşü'nde: "Haramilerin saltanatını yıkmaya geliyoruz"

 'Adalet Yürüyüşü'ne Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından çok büyük destek gelirken, güzergah üstünde karşılaşılan vatandaşlardan da olumlu tepkiler yükseliyor.

 25 gün sürecek 432 kilometrelik yürüyüşün geçtiğimiz iki gününde yaklaşık 50 kilometre yol katedildi. Saat 09:00'da başlayan üçüncü gün yürüyüşünde yaklaşık 7 km yol geçildi. Kortej bugün 14 km daha adalet için yürümeye devam edecek.

Dünya çapında da ses getiren 'Adalet Yürüyüşü'ne katılan CHP kurmayları, sosyal medya üzerinden paylaşımlar ve canlı yayınlar yaparak takipçileriyle son durumu paylaşıp iletişim halinde kalıyorlar.

İşte CHP'li Ali Öztunç'un Kamerasından Yansıyanlar

HARAMİLERİN SALTANATINI YIKMAYA GELİYORUZ

Ali Öztunç:Değerli dostlar adalet ve demokrasi için üç gündür İstanbul'a yürüyoruz. Ben hem CHP Parti Meclisi üyesi olarak, hem CHP Kahramanmaraş Örgütü adına hem de vatandaş Ali Öztunç olarak yürüyorum. Biliyorum ki tüm yurttaşlarımızın ve yoldaşlarımın desteği tamdır. Adalet ve demokrasi gelinceye kadar da mücadeleden vazgeçmeyeceğim.

Demokrasi ve adalet yürüyüşümüzün üçünücü günündeyiz. Demokrasi ve adalet kazanacak.

Bir buçuk saatte 6 KM Yürüdük, bugünkü ilk molamızı verdik. Bugün için kaldı 14 KM. Adalet adalet adalet ...​

Son Güncelleme: 17.06.2017 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15