İşte İnce'nin yeni kitabı: #DİREN DEMOKRASİ!

Referandum sürecinin en etkin isimlerinden Muharrem İnce'nin yeni kitabı 'Diren Demokrasi' yayınlandı...

16 Mart 2017 Perşembe 18:06
İşte İnce'nin yeni kitabı: #DİREN DEMOKRASİ!

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin yeni kitabı '#DirenDemokrasi' yayınlandı... İnce'nin yeni kitabı '#DirenDemokrasi - Neden Hayır' Halk Kitabevi'den çıktı.

GELİRİNİ HALK TV'YE BAĞIŞLADI

Kitabın tüm gelirini Halk TV'ye bağışlayacağını açıklayan Muharrem İnce; kitabı Cumhuriyet ve demokrasi mücadelesine omuz verenlere, bu uğurda yaşamını yitirenlere adadığını söyledi. Kitabın tanıtım metninde şu ifadeler yer aldı:

DEMOKRASİ İÇİN BEDELLER ÖDENDİ

"Bu ülke demokrasi yolunu seçti. Bunun için bedeller ödedi. Darbeleri yaşadı.Tarihine, halkının hafızasına utanacağı idamlar kaydetti. Biz tarihimize utanılacak sayfaların eklenmesin diye mücadele ediyoruz. Bunu başarabilmemizin tek yolunun demokrasimizi geliştirmek, güçlendirmek olduğuna inandık. Oysa bugün farklı bir utanç sayfasını yazmanın arifesindeyiz. Bu küçük kitap, bu gidişe hayır demek için hazırlandı."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15