Karaman'a laiklik tepkisi büyüyor: Meclis'e yürüyenlere polis müdahalesi

Karaman'a laiklik tepkisi büyüyor: Meclis'e yürüyenlere polis müdahalesi

26 Nisan 2016 Salı 12:12
Karaman'a laiklik tepkisi büyüyor: Meclis'e yürüyenlere polis müdahalesi

Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın 'laiklik' sözlerine tepkiler adeta çığ gibi büyürken, tepkili vatandaşlar eylem için sokağa çıkmaya da başladı. Meclis önünde toplananlara polis müdahale etti. Birleşik Haziran Hareketi, "Laiklik bir kere yeni anayasada olmamalıdır" diyen TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı protesto etmek için bugün saat 12.00'de Meclis önünde toplanma çağrısı yaptı. ŞERİAT ANAYASASI YAPTIRMAYACAĞIZ

Meclis'in Dikmen kapısı önünde toplanma çağrısı yapan Birleşik Haziran Hareketi, "Şeriat, hilafet anayasası yaptırmayacağız" ifadelerini kullandı. Birleşik Haziran Hareketi'nin çağrısı üzerine toplanan yurttaşlar, Meclis'e yürümek istiyor. Polis tarafından durdurulan kalabalığa 'dağılın' uyarıları yapılıyor. CHP'li milletvekillerinin desteğe geldiği gruba polis müdahalede bulundu.

Son Güncelleme: 04.05.2016 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.