Krizi tek hissetmeyen iktidar ve temsilcileri

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın iktidar ve temsilcilerinin koltuklarından kalkıp halka gitmedikleri için ekonomik krizin halkı nasıl etkilediğinden haberdar olmadığını söyledi. Ahmet Akın. ‘Biz söyleyince de kızıyorlar. Çarşı pazar dolaşıyorum. Ak Partilisi, MHP’lisi, CHP’lisi İyi partilisi demeden esnafıyla, memuruyla, işçisi, çiftçisi ile konuşuyorum. Meslek örgütlerinin temsilcileri ile görüşmediğim gün yok. AK partilisi de ekonomik sıkıntısını anlatıyor, MHP’lisi de. Krizden etkilenmeyen yok. Millet parasız, işsiz. Vaat değil, çözüm istiyor. Kızmaca darılmaca yok! İktidar temsilcileri bir zahmet koltuklarından kalkıp halka inerse gerçekleri görecek” dedi.

15 Temmuz 2019 Pazartesi 14:35
Krizi tek hissetmeyen iktidar ve temsilcileri

CHP Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir ve ilçeleri Gönen, Bandırma, Ayvalık, Burhaniye ve Dursunbey’de hafta sonu ziyaretlerde bulundu, etkinliklere katıldı, vatandaşlarla bir araya geldi. Akın, ilk olarak Bandırma Kent Konseyi Başkanı seçilen Dr. Murat Gürsoy ve Konsey Yönetimini ziyaret etti. Gürsoy ve yönetimini kutlayan Akın, Bandırma’nın katılımcı, demokratik ve kurumsal bir kimliği bulunan kent konseyinde Gürsoy ve yönetiminin başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandığını söyledi.

Daha sonra Gönen’e geçen Ahmet Akın Gönen Süt Birliği’ni ziyaret etti. Birlik Başkanı Yüksel Sarık ve yönetimi ile bir araya gelen Akın, uzun zamandır süt üreticilerinin yaşadıkları sorunları Meclis başta olmak üzere her platformda dile getirdiğini belirterek, “Ama iktidarın kulakları, üreticin feryatlarına tıkalı. Sırça saraylardan halkın arasına karışmadıklarını söylediğimizde kızıyorlar. Kızmaca darılmaca yok. Süt üreticisi kazanmıyor. Kazanması için olması gereken 1 kilo süt ile 1 buçuk kilo yem alabilmek” diye konuştu.                                                     

Balıkesirliler Dernekleri Platformu (BALDEP)in Gönen’de düzenlediği çalıştayın açılışına katılan Ahmet Akın BALDEP Genel Başkanı Salih Sağırolu’na sekizincisi düzenlenen çalıştayda alınan federasyonlaşma kararı için kutladı. Akın, “Siyaset üstü çalışmalarını yakından takip ettiğim BALDEP’in bu kararı bundan sonraki çalışmalarını daha etkin ve daha aktif yapabilmesini sağlayacak. Hemşehrilerimi kutluyorum” dedi.

Daha sonra Burhaniye’ye geçen Ahmet Akın Cem Vakfı’nın açılışı gerçekleştirilen İMKO Cem Evi’ni ziyaret etti. Cem Vakfı Şube Başkanı Hüseyin Deveci ve vatandaşlarla bir araya gelen Akın, cemevine katkıda bulunan ve destek veren herkese teşekkür etti. 

Ahmet Akın Dursunbey’de de Süleler Mahallesinde köy hayrına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Süleler mahallesinden sonra Hamzacık, Mıcırlar ve Çakırca mahallelerini de ziyaret eden Ahmet Akın, vatandaşların dertlerini dinledi onlarla sohbet etti. ekonomik krizin halkı nasıl etkilediğinden haberdar olmadığını söyledi. Ahmet Akın, ekonomik krizin etkilenmediği köy, mahalle, ev kalmadığını belirterek, “Krizden bir tek etkilenmeyen iktidar temsilcileri. Memleketin kılcal damarlarına kadar hissedilen krizden etkilenmeyenlere koltuklarınızdan kalkıp milletin içine girin dediğimizde bize kızıyorlar. Gelin bakın burada insanlar ne zahmetler çekip ne fedakarlıklarda bulunup tencereyi kaynatmaya çalışıyorlar. Hiçbir iktidar temsilcisin kızmaya, gücenmeye hakkı yok. İktidarsanız çözüm üreteceksiniz” diye konuştu.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir'de bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Uluslararası Orhanlı Çerkes Festivali’ne katıldı. 2015’te kurulan ve kısa bir zamanda başarılı çalışmalara yapıp Türkiye’nin en geniş katılımlı festivalinin 3’cüsünü gerçekleştiren Orhanlı Çerkes Kültür Derneği Başkanı Mehmet Aydemir’i kutladı.

Son Güncelleme: 15.07.2019 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15