Öztunç: 16 Nisan SEFERBERLİK günüdür!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesinde, Elbistanlılar ile bir araya geldi. Öztunç, “Pazarcık’ta yüzde 50 hayır oyu çıkacak, Elbistan'da ise HAYIR oylarının yüzde 60'ı bulacağını düşünüyoruz" dedi ve 16 Nisan'ın aynı zamanda bir seferberlik günü olduğunu kaydetti...

26 Şubat 2017 Pazar 11:37
Öztunç: 16 Nisan SEFERBERLİK günüdür!

Öztunç, İl Başkanı Esat Şengül ile birlikte partisinin Elbistan teşkilatının düzenlediği istişare toplantısına katıldı.

Tek bir kişinin her şeyi yönetmesinin yanlış olacağını belirten Öztunç, yapılacak değişiklikle her şeyin tek bir kişinin karar vereceğini, hakim, savcıyı, öğretmeni memuru başkanın atayacağını öne sürdü.

EVET, HAYIR DİYEN KARDEŞİMİZDİR

Sadece CHP’nin değil SP ve BBP’nin de referandumda ‘HAYIR’ diyeceğini belirten Öztunç, 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda  HAYIR diyen de EVET diyen de olacaktır. Hayır diyen vatandaşların hepsinin terörist olarak algılanması yanlıştır. Hayır diyen kişide, evet diyen kişide bizim kardeşimizdir" dedi.

Referandumda halkın oyuna sunulacak anayasa değişikliğinin yanlış olduğunu belirtip vatandaşları da ‘Hayır’ oyu kullanmaya davet eden Öztunç, bunun için kapı kapı gezeceklerini söyledi.

SEFERBERLİK GÜNÜ, DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Öztunç, "İnşallah hayırlısıyla sandığa gideceğiz, inşallah hayırlısı olacak ve bu hayır ile şerrin oylamasıdır. Bu millet şerri oylamaz, bu millet hayırı oylayacak. Bu millet hiç şerden yana olmamıştır, hep hayırdan yana olmuştur ve hayırsever bir millettir. Hayırsever bir millet olarak hayır ile şerrin oylamasında hayırdan yana oy kullanacağız. 16 Nisan bizim için aynı zamanda bir seferberlik günüdür. Devlete, millete, cumhuriyete, demokrasiye ve herşeyden önemlisi birlik ve beraberliğimize sahip çıkma günüdür” dedi.

BAŞKANLIĞI RÜYÜNDA GÖRÜRSÜN ANCAK

Türkiye'nin bunca ekonomik sorunu, bunca sıkıntısı varken, Anayasa değişikilği ve başkanlık rejimi tartışmaları için "ne gerek vardı?" sorusunu yönelten Öztunç, "Nereden çıktı bu... Buna ne gerek vardı. Sanki herşeyimiz tamam... Ekonomimiz tıkırında. Dolar almış başını gitmiyor! Millet işinde gücünde. Vatandaşın cebi para dolu, bolluk bereket var! Ülke güllük gülistanlık, terör yok, olay yok, baskı yok, OHAL yok!... Millet inim inim inlemiyor!  Ama yok... Birisi var ki tüm bunlar bir yana, o başkanlıkla yatıyor, başkanlıkla kalkıyor. Rüyasında bile başkanlık görüyor, söyleyim size.... İnanın böyle. Ama buradan Sayın Erdoğan'a sesleniyorum. Başkanlığı ancak rüyanda görürsün. Bu millet buna izin vermez, fırsat tanımaz, yol açmaz. Gider 16 Nisan'da sandığa HAYIR'ını verir bu işi de burada bitirir" diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.02.2017 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15