Beşiktaş Altay deplasmanında kayıp

Süper Lig 7. Hafta açılışında Altay deplasmanına konuk olan Beşiktaş, birçok eksiğine rağmen öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve 2-1'lik skorla ligdeki ilk yenilgisini tattı. Ev sahibi Altay, son anlarda bulduğu golle son şampiyon Beşiktaş'ı devirerek üst üste üçüncü galibiyetini aldı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

24 Eylül 2021 Cuma 22:08
Beşiktaş Altay deplasmanında kayıp

Süper Lig 7. Hafta ilk maçında Altay sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Altay deplasmanına birçok yıldızından yoksun çıkan Beşiktaş, öne geçtiği maçın son anlarında yediği golle sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı ve ligde ilk kez yenilgi tattı. İlk yarısı golsüz beraberlikle sona eren maçın 47. dakikasında Eric Björkander’in büyük hatasını değerlendiren Güven Yalçın, Beşiktaş’ı 1-0 öne geçiren isim oldu. Ancak 57. dakikada bu kez Fabrice N’Sakala’nın kendi yarı sahasında kaptırdığı top sonucunda Leandro Kappel Altay’ı 1-1’lik beraberliğe taşıdı. Altay’ın golünde asisti yapan Daouda Bamba, 88’de attığı golle takımının sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmasını sağladı.

Son Güncelleme: 24.09.2021 22:11
Anahtar Kelimeler:
Süper LigAltayBeşiktaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15