Beşiktaş, Sivasspor'u iki golle geçti

Sakat oyuncularından yoksun Beşiktaş, Sivasspor'u sahasındaki zorlu mücadelede Güven Yalçın'ın şık golleriyle 2-1 mağlup etti. İki hafta sonra kazanan siyah-beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın kırmızı kart gördü.

02 Ekim 2021 Cumartesi 21:03
Beşiktaş, Sivasspor'u iki golle geçti

Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park’ta oynanan mücadeleyi siyah-beyazlılar 2-1 kazanarak iki haftalık aranın ardından galibiyetle tanıştı.

Temposu yüksek ve tartışmalı pozisyonlarıyla izleyenlere heyecanlı bir maç sunan iki takım da 3 puan için tüm kozlarını oynadı. Mücadelenin 32. dakikasında Güven Yalçın jeneriklere geçecek güzellikte röveşata golü atarak Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi. Sivasspor 54. dakikada Rıdvan Yılmaz’ın kendi kalesine attığı golle 1-1’lik eşitliği yakaladı. Skora denge gelmesiyle tempo da arttı. İki takım da pozisyonlara girerken skoru değiştiren yine Güven Yalçın oldu. 69. dakikada Rıdvan’ın sol çizgiden yaptığı şık ortaya Güven aynı güzellikte kafa vuruşu yaparak kaleci Muammer’i çaresiz bıraktı ve siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golü kaydetti.

Geride kalan dakikalarda girilen pozisyonlarda skor değişmedi.

43. dakikada Sergen Yalçın, hakem Yaşar Kemal Uğurlu tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

Bu sonucun ardından Beşiktaş 17 puana yükselerek zirve takibini devam ettirdi. Sivasspor ise 5 maç sonra sahadan puansız ayrılıp 9 puanda kaldı.

Beşiktaş milli ara sonrasında Başakşehir ile deplasmanda; Sivasspor ise Antalyaspor ile sahasında karşılaşacak.

Son Güncelleme: 02.10.2021 21:05
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşSivasspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15