Fenerbahçe Kadıköy'de yıkıldı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 30. haftasında Ülker Stadı'nda Gençlerbirliği'ni konuk etti. Sarı lacivertliler, 35. dakikada Novak'ın golüyle öne geçmesine karşın, 39. dakikada Serdar Aziz'in topu kendi ağlarında görmesi sonrası 63. dakikada Ayite'nin golüyle 2-1 mağlup oldu.

14 Mart 2021 Pazar 21:03
Fenerbahçe Kadıköy'de yıkıldı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 30. haftasında evinde Gençlerbirliği'ni konuk etti. Sarı lacivertliler mücadeleden 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Maçın golleri Fenerbahçe adına 39. dakikada Novak'tan gelirken Gençlerbirliği 39' Serdar Aziz (K.K), 63' Ayite ile golleri buldu.

Bu sonuçla Fenerbahçe, 58 puanla 3. sırada yer aldı. Sarı lacivertliler 61 puanlı Galatasaray'ın 3, 63 puanlı Beşiktaş'ın 5 puan gerisine düştü.

Fenerbahçe, gelecek hafta Beşiktaş deplasmanına gidecek.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçına 5 oyuncusundan yoksun çıktı. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Mesut Özil, Sadık Çiftpınar, Sinan Gümüş, Diego Perotti'nin yanı sıra cezalı Enner Valencia forma giyemedi.

CANER ERKİN YEDEK SOYUNDU

Sarı-lacivertli ekibin tecrübeli futbolcusu Caner Erkin, Gençlerbirliği maçında yedek soyundu.

Fenerbahçe'de disiplinsiz hareketleri sebebiyle takımdan ayrı çalışmasına karar verilen, bu nedenle Trabzonspor ve Aytemiz Alanyaspor maçlarında görev alamayan Caner Erkin, Gençlerbirliği karşılaşmasında yedekler arasındaydı. Hafta için affedilen tecrübeli futbolcu, teknik direktör Erol Bulut'un görev vermesini bekledi.

ZEMİN ONARILDI

Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Stadyumu Spor Kompleksi'nde alarm veren zeminde onarım çalışmaları meyvesini verdi.

Gençlerbirliği'ni konuk eden Fenerbahçe'de Ülker Stadyumu'nda yoğun maç temposunu kaldıramayan zemin için düzeltme çalışmaları yapıldı. Deformasyona uğrayan zemin için yoğun bir çalışma uygulanırken sanal güneş ışığı ile zeminin belli ölçüde toparlanması sağlanmıştı. Son olarak ise geçtiğimiz haftalarda özel bir kum serilerek zemine bir hamle daha yapıldı. Bütün uğraşlar sonrasında deformasyona uğrayan zemin eski haline geldi.

.

Son Güncelleme: 14.03.2021 21:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15