Fenerbahçe’nin yeni lideri

On numara bölgesinde oynayacak olan Mesut Özil'e göre kadro belirlenecek. Forvet ve kanat oyuncuları, Mesut’un stiline daha uygun isimlerden oluşacak.

10 Ocak 2021 Pazar 11:03
Fenerbahçe’nin yeni lideri

Fenerbahçe’nin yıllardır beklediği ve sonunda gerçekleştirmeye yakın olduğu Mesut Özil transferi yenilikleri beraberinde getirecek. Birkaç gün içinde sarı-lacivertlilere imza atması beklenen 32 yaşındaki yıldız futbolcu, Fenerbahçe'nin yeni lideri olacak.

Erol Bulut'un sahaya çıkaracağı 11'ler Mesut'un oyun stiline göre ayarlanacak. 10 numara bölgesinde oynayacak olan Mesut'un arkasındaki ikilinin Gustavo ve Ozan olması bekleniyor. Kariyeri boyunca attığı ara paslarla kalitesini ispatlayan Özil'in hücum formasyonları da hızlı isimlerle yapılacak. Forvet ve kanatta görev alabilecek isimlerin, Mesut ile koordineli olmasına önem verilecek.

Tüm takımı yönlendirmesi planlanan 32 yaşındaki yıldız, transferde yetkili isim olan Emre Belözoğlu'yla da iletişim halinde olacak. Belözoğlu'nun yeni yapılacak takviyelerde Özil'in deneyiminden ve tecrübesinden yararlanacağı öğrenildi.

Son Güncelleme: 10.01.2021 11:05
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeMesut Özil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15