Galatasaray deplasmanda güldü

Galatasaray Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldiği Ümraniyespor'u oyuna sonradan giren Bafetimbi Gomis'in tek golüyle mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

19 Ağustos 2022 Cuma 23:21
Galatasaray deplasmanda güldü

Süper Lig’de 3. haftanın açılış maçında Galatasaray ligin yeni ekibi Ümraniyespor’u 1-0 mağlup etti. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında oldukça etkisiz olan sarı kırmızılı takım, ikinci yarıda yeni transferi Mertens’in de oyuna dahil olmasıyla daha hareketli bir görüntü verdi.

Zaman zaman Ümraniyespor’un hızlı ataklarıyla sıkıntılı anlar yaşayan Galatasaray gole 50. dakikada çok yaklaştı.

SEFEROVIC DİREĞE TAKILDI

Kerem Aktürkoğlu’nun sol çaprazdan ceza alanına gönderdiği ortasında arak direkte Haris Seferovic’in gelişine vuruşu üst direkten döndü. Üst direkten dönen topu altıpasta tekrar önünde bulan Haris Seferovic’in yaptığı yerden vuruş az farkla dışarı gitti.

Galatasaray adına maçın en net fırsatını kaçıran Seferovic pozisyondan sonra büyük üzüntü yaşadı. 78’de Okan Buruk’un Seferovic’in yerine oyuna aldığı Bafetimbi Gomis maçın kaderini değiştirdi.

GOMIS AVLAMAYI BAŞARDI

Sahaya girdikten 8 dakika sonra 86’da ceza sahası dışında topu önünde bulan Gomis müthiş bir şut çıkardı ve o ana kadar çok başarılı bir maç çıkaran Serkan Kırıntılı’yı avlamayı başardı.

Patrick Van Aanholt’un pasında topla buluşan Bafetimbi Gomis ceza sahası yayında kaleye yüzünü döner dönmez yaptığı sert vuruşta topu köşeden ağlarla buluşturdu.

İlk hafta oynanan Antalyaspor maçında da son dakika oyuna giren ve attığı golle 3 puanı getiren Gomis, Ümraniyespor karşısında da galibiyetin mimarı oldu.

Son Güncelleme: 19.08.2022 23:23
Anahtar Kelimeler:
Galatasarayümraniyespor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15