Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor’un rakipleri belli oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin 3. eleme turlarında kura çekimi tamamlandı. Temsilcilerimiz Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor'un muhtemel rakipleri belli oldu.

19 Temmuz 2021 Pazartesi 17:24
Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor’un rakipleri belli oldu!

Ve merakla beklenen an geldi… Avrupa’da temsilcilerimizden Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor’un muhtemel rakipleri belli oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3. eleme turlarının kura çekimi bugün İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleşti.

Galatasaray, PSV’yi elemesi halinde, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Celtic-Midtjylland eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Galatasaray PSV’ye elenirse, UEFA Avrupa ligi 3. ön eleme turunda İskoç ekibi St. Johnston ile karşılaşacak.

TRABZONSPOR’UN RAKİBİ

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Molde – Servette eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

SİVASSPOR’UN RAKİBİ

Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Moldova temsilcisi Petrocub Hincesti’yi geçmesi halinde 3. ön eleme turunda Dinamo Batumi – Bate Borisov eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

MAÇLAR NE ZAMAN?

Üçüncü eleme turu maçları, Şampiyonlar Ligi’nde 3-4 Ağustos ve 10 Ağustos, Avrupa Ligi ile Avrupa Konferans Ligi’nde ise 5 ve 12 Ağustos’ta oynanacak.

Son Güncelleme: 19.07.2021 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15