Galatasaray'da Torrent'in maliyeti belli oldu

Galatasaray'da yolların ayrıldığı teknik direktör Fatih Terim'in yerine gelen ve yarım sezon için 1 milyon euro'luk imza atan İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent'in sözleşmesine lig ikinciliği, üçüncülüğü hatta dördüncülüğü için geçerli primler koyuldu.

16 Ocak 2022 Pazar 15:53
Galatasaray'da Torrent'in maliyeti belli oldu

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent'in maliyeti belli oldu. Terim'in yerine getirilen Torent'in sözleşmesinin sarı-kırmızılı takımın tarihinde görülmemiş bonuslara sahip olduğu ortaya çıktı. Şampiyonluk iddiası kalmayan yönetim, yeni hocasını Avrupa hedefine motive etmeye çalışıyor.

Sabah'ın haberine göre; İspanyol çalıştırıcı için sözleşmeye lig ikinciliği, üçüncülüğü hatta dördüncülüğü için geçerli başarı primleri koyuldu. Torrent ve ekibinin sezon sonuna kadar 1 milyon euro alacağı öğrenildi. Bu arada Fatih Terim'e sadece lig şampiyonluğu için 3 milyon TL prim ödenecekti.

'8 HAFTADIR SİZİ İZLİYORUM'

Domenec Torrent'in tam 50 gün önce G.Saray'ın gündemine geldiği ortaya çıktı. 21 Kasım'da 2-1 kaybedilen Fenerbahçe derbisinde oyundan atılan Fatih Terim'in performansını sorgulamaya başlayan yönetim, B Planı olarak Torrent'i belirledi. İspanyol hocaya sezon sonu için 'hazır ol' mesajı gönderildi. Ancak kötü sonuçlar devam edince bu operasyon ocak ayına çekildi ve Terim'le yollarını ayıran yönetim jet hızıyla Torrent'i getirdi. 59 yaşındaki çalıştırıcı, Florya'da oyunculara yaptığı konuşmada, '8 haftadır sizi takip ediyorum, maçlarınızı izliyorum' diyerek takıma hakim olduğunun mesajını verdi.

 TORRENT'TEN TAKIMA BİLGİLENDİRME

Takımı bilgilendiren Torrent, "Bu takımın en önemli problemi, çok kolay gol yemesi. Sağ ve sol bekler kenarlarda çok kalıyor ve merkez boşalıyor. Bu sorunu çözeceğiz. Birbirinize uzak oynadığınız için savunma yaparken daha çok yoruluyorsunuz. Artık merkezi kapatarak oynayacağız. Duran top için mesai harcamamız gerek" dedi.

Son Güncelleme: 16.01.2022 15:54
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayTorrent
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15