Luis Campos, Kerem Aktürkoğlu'na değer biçti

Luis Campos, Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis ücretini belirledi!

16 Mart 2022 Çarşamba 09:51
Luis Campos, Kerem Aktürkoğlu'na değer biçti

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın danışmanı Luis Campos, oynadığı futbolla Avrupa devlerinin ilgisini çeken Kerem Aktürkoğlu'nun 35 milyon eurodan aşağı bir rakama gönderilmemesini rapor etti.

Milliyet gazetesinden Nevzat Dindar'ın haberine göre; "transfer sihirbazı" olarak adlandıran dünyaca ünlü futbol adamı Campos’un, Kerem’in astronomik rakamlara satışını düşündüğü öğrenildi.

Buna göre Portekizli futbol adamının, Galatasaray’ın genç yeteneği için düşündüğü rakamın en az 35 milyon euro (yaklaşık 560 milyon lira) olduğu belirtildi.

Lyon ve Atletico Madrid izliyor

Galatasaray’ın Beşiktaş’ı mağlup ettiği derbiye Şef Scout’u Bruno Cheyrou’yu gönderen Lyon’un Kerem için 20 milyon euroya yakın bir teklif sunacağı belirlendi.

Kerem için 14 milyon euro teklif ileten İspanyol devi Atletico Madrid’in ise Barcelona ve Beşiktaş maçlarından sonra yeni bir teklif yapmaya hazırlandığı bildirildi.

İngiltere’den Wolverhampton ile beraber bir kulübün daha Kerem Aktürkoğlu için devrede olduğu belirtildi.

Son Güncelleme: 16.03.2022 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15