Son şampiyona büyük şok!

Süper Lig'in ilk maçında son şampiyon Galatasaray, Denizlispor deplasmanında beklemediği bir mağlubiyet aldı. Selçuk ile penaltı kaçıran Galatasaray, Rakibi Denizlispor'dan yediği iki gol ve sıfır puan ile lige başladı.

17 Ağustos 2019 Cumartesi 08:59
Son şampiyona büyük şok!

Galatasaray, Süper Lig'e hiç istemediği şekilde mağlubiyetle başladı.

Marcao'nun 9 dakika içinde iki sarı kart birden görmesi ve artılması ile oyun dengesini tamamen kaybeden Galatasaray deplasmanda yediği iki gol ile şoka uğradı.

Yeni sezona agresif giren Denizlispor 75'te Recep Niyaz ve 90+4'te gelen Rodallega golleriyle 3 puanı aldı. 

İLK 11'LER

Denizlispor:

Adam Stachowiak - Cristian Sapunaru - Zakarya Bergdich - Oğuz Yılmaz - Tiago Lopes - Radoslaw Murawski - Ismail Aissati - Modou Barrow - Recep Niyaz - Zeki Yavru - Hugo Rodallega

Galatasaray:

Fernando Muslera - Yuto Nagatomo - Mariano Filho - Marcao - Christian Luyindama - Younes Belhanda - Ryan Babel - Jimmy Durmaz - Jean Michael Seri - Selçuk İnan - Mbaye Diagne

Son Güncelleme: 17.08.2019 09:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15