UEFA, Galatasaray'a Ceza Kesti!

UEFA, Şampiyonlar Ligi'nde PSG'yle oynadıkları maçta çıkan tribün olayları nedeniyle Galatasaray'a 56 bin Euro ceza ve bilet satış yasağı getirdi.

03 Nisan 2020 Cuma 21:42
UEFA, Galatasaray'a Ceza Kesti!

Fransa'nın başkentinde 11 Aralık'ta ev sahibi PSG'nin 5-0 galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından soruşturma açtığını açıklayan UEFA, bu soruşturmanın sonucu olarak Sarı-Kırmızılı takıma ceza kesti.

CEZALAR ŞU ŞEKİLDE:

-Galatasaray kulübünün, bundan sonra deplasmanda oynayacağı ilk Avrupa kupası maçına gidecek deplasman taraftarlarına bilet satması yasaklanmıştır. Bu ceza 1 yıllık deneme süresi için bekletilecektir.

-Meşaleler yakılması ve sahaya atılmasından dolayı 30 bin euro.

-Takımın uygunsuz davranışından dolayı 16 bin euro.

-Zarara yol açan hareketler için 10 bin euro.

-Toplamda 56 bin euroluk para cezası 90 içerisinde yatırılacaktır.

-Galatasaray, taraftarlarının verdiği zararın tanzimi için PSG kulübüyle iletişime geçecektir. 30 adet zarar gören koltuk ve seramik pisuvar bunlar arasındadır.

Son Güncelleme: 04.04.2020 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15