Anne-kızın cesedi birbirlerine sarılı halde bulundu

Anne-kızın cesedi birbirlerine sarılı halde bulundu

15 Ağustos 2016 Pazartesi 11:59
Anne-kızın cesedi birbirlerine sarılı halde bulundu
Sandıklı İlçesi’nde evde çıkan yangında 60 yaşındaki Pembe Hopayılmaz ile kızı 32 yaşındaki Aysel Hopayılmaz yanarak can verdi. Anne-kızın cesedi banyoda birbirine sarılmış halde bulundu. Ayonkarahisar Sandıklı merkez Kevser Mahallesi Karacaören Caddesi’nde Pembe Hopayılmaz ve kızı Aysel Hopayılmaz’ın oturduğu iki katlı evde gece bilinmeyen nedenle yangın çıktı.
Bir anda büyüyen alevleri fark edenler itfaiyeden yardım istedi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı.
Bu sırada Pembe Hopayılmaz’ın oğlu A. Hopayılmaz evin yakınında vücudunun büyük bölümü yanmış halde bulundu. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği A. Hopayılmaz, ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürüldü. CESETLERİ BANYODA BULUNDU İtfaiye ekiplerinin çabasıyla söndürdüğü yangının ardından ev kullanılamaz hale geldi. Eve giren itfaiye ve sağlık ekipleri Pembe Hopayılmaz ile Aysel Hopayılmaz’ın banyoda birbirine sarılmış halde cansız bedeniyle karşılaştı. Savcının incelemesinin ardından Pembe ve Aysel Hopayılmaz’ın cenazeleri otopsi için Sandıklı Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma sürerken, eve aşırı alkollü geldiği iddia edilen A. Hopayılmaz’ın yanında getirdiği benzinle evi ateşe verdiği öne sürüldü.

Son Güncelleme: 15.08.2016 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15