Anneannesi için kefen götürürken kazada öldü!

Anneannesi için kefen götürürken kazada öldü!

28 Ekim 2016 Cuma 13:43
Anneannesi için kefen götürürken kazada öldü!
Karaman'da geçirdiği kalp krizi sonucu ölen anneannesi için kefen götüren 22 yaşındaki İlyas Özkan, otomobilinin takla atması sonucu yaşamını yitirdi, araçta bulunan annesi ve babası yaralandı.
Kaza, bugün saat 10.30 sıralarında Karaman merkeze bağlı Özdemir Köyü yolunda meydana geldi. İlyas Özkan'ın Özdemir Köyü'nde oturan anneannesi Ayşe Aydın, dün geçirdiği kalp krizi sonucu ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi Ayşe Aydın'ın cenazesi hastanenin morguna kaldırıldı. İlyas Özkan da bugün annesi 43 yaşındaki Rahime Özkan ve babası 46 yaşındaki Kerim Özkan ile birlikte, evlerindeki kefeni alıp, cenaze için 42 RT 729 plakalı otomobille yola çıktı. Özkan yönetimindeki otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkıp takla attı. Kazada İlyas Özkan olay yerinde yaşamını yitirdi, annesi Rahime ve babası Kerim Özkan yaralandı. Yaralılar ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Özkan'ın cesedi ise anneannesinin cenazesinin bulunduğu morga kaldırıldı.
 

Son Güncelleme: 28.10.2016 13:43
Anahtar Kelimeler:
CenazeKazaMorgKefenAnneanne
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15