Bolu'da ardarda 6 kaza!

Bolu'da ardarda 6 kaza!

31 Ekim 2016 Pazartesi 14:42
Bolu'da ardarda 6 kaza!

Bolu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle trafik kazaları meydana geldi. TEM Otoyolu'nun Bolu kesimi Ankara yönü istikametinde, yolun Yeniçağa gişelerine yakın bölümlerde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 10 otomobil, 1 tır ve 1 kamyonun karıştığı 6 trafik kazası meydana geldi. 

Kazalarda yaralanan 10'dan fazla kişi, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Bolu'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Otomobilde sıkışan bir sürücü, Bolu Belediyesi İtfaiyesi kaza kırım ekiplerinin yardımıyla sıkıştığı yerden kurtarıldı. Karayolları ekipleri, güzergahta karla mücadele çalışmasını aralıksız sürdürüyor.

METEOROLOJİ'DEN PEŞ PEŞE UYARI GELDİ

Meteoroloji, bu gece ve yarın sabah saatlerinde Doğu Akdeniz'in doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında çok kuvvetli sağanak yağış beklendiğini belirterek, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerektiğini duyurdu.

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz üzerinden gelen soğuk hava dalgası nedeniyle, yurdun bazı bölgelerinde, zirai faaliyet ve seracılıkla uğraşanları zirai don olayına karşı uyardı. Yapılan açıklamada, zirai don için bu gece ve yarın sabah saatlerine dikkat edilmesi gerektiği belirtilerek, şöyle denildi: "Yurdumuzu etkisi altına alan Karadeniz üzerinde gelen soğuk hava dalgası nedeniyle, bu gece ve yarın sabah saatlerinde Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, Marmara'nın güneydoğusu, İç Anadolu, Göller Yöresi ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde hafif zirai don olayı; yarın gece ve Çarşamba sabah saatlerinde Karadeniz'in iç kesimleri, Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da hafif yer yer orta kuvvette; Çarşamba gecesi ve perşembe sabah saatlerinde ise Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da hafif, İç Anadolu'nun ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda kuvvetli don olayı beklenmektedir. Zirai faaliyet ve seracılıkla uğraşan vatandaşlarımızın zirai don olayına karşı tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir."

Son Güncelleme: 31.10.2016 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15