Fatih'te sigara içtiği için saldırıya uğrayan genç konuştu

Fatih'te sigara içtiği için saldırıya uğrayan genç konuştu

06 Temmuz 2016 Çarşamba 16:27
Fatih'te sigara içtiği için saldırıya uğrayan genç konuştu

İstanbul Fatih'te sigara içtiği için Ufuk Tekel'in yumruklu saldırısı sonucu beyin kanaması geçiren Gökay Çetin "Davacı oldum. Peşini bırakmayacağım" dedi.

İstanbul Fatih'te Gökay Çetin'i 'Ramazan'da sigara içiyor' diyerek yumruklayıp komaya sokan saldırganın Ufuk Tekel olduğu ortaya çıktı. Posta'nın haberine göre Ufuk Tekel'in olaydan sonra mahkemeye bile sevk edilmeden polisten serbest bırakılmasına tepki yağdı.

9 GÜN KOMADA KALDI

Fatih’te bir mağazada satış görevlisi olan Gökay Çetin, mola sırasında dışarıda sigara içiyordu. Motosikletle gelen bir adam Gökay Çetin’e çok sert yumruk attı. Saldırgan, şuurunu kaybeden Gökay Çetin’i hastaneye götürdü. Gökay Çetin’in beyin kanamasıgeçirdiği belirlendi. 9 gün komada kaldı. Saldırgan ise aynı gün polisten serbest bırakıldı.

6 YIL HAPİS GEREKTİRİYOR

Fatih’de büfe işleten saldırganın Ufuk Tekel olduğu belirlendi. Olaya tepki gösterenler, “Saldırganın ceza alması için ille mağdurun ölmesi mi lazım?” dedi. Ceza Kanunu’na göre, bir kişinin sağlığının ya da algılama yeteneğinin kaybolmasına neden olan kişi 3 yıl hapis cezası alıyor. Eğer saldırıya uğrayan kişinin yaşamı tehlikeye girmişse ceza 6 yıla çıkıyor.

"PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM"

Saldırıya uğrayan Gökay Çetin “Davacı oldum. Hak ettiği cezayı alana kadar peşini bırakmayacağım” diye konuştu.

Son Güncelleme: 06.07.2016 16:27
Anahtar Kelimeler:
SaldırıFatihYumruk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15