Gaziantep'te korkunç kaza: 4 ölü, 31 yaralı!

Gaziantep'te korkunç kaza: 4 ölü, 31 yaralı!

18 Ağustos 2016 Perşembe 10:17
Gaziantep'te korkunç kaza: 4 ölü, 31 yaralı!

Gaziantep Nurdağı otoyolu 16. kilometresinde yolcu otobüsü devrildi. Kazada, ilk belirlemelere göre 4 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

Antalya'dan Batman'a gitmekte olan bir yolcu otobüsü Gaziantep'in Nurdağı ilçesi yakınlarında devrildi. Kazada 4 kişi olay yerinde ölürken, 31 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Antalya'dan Batman'a gittiği öğrenilen Mehmet I. idaresindeki 01 EHD 31 plakalı yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Nurdağı-Gaziantep karayolunun 16. kilometresinde devrildi. Kazada otobüsün altında kaldığı öğrenilen 4 yolcu olay yerinde hayatını kaybederken, 31 yolcu ise yaralandı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla Gaziantep'teki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan 5'inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.  Yardımcı Kaptan Salih Altay, "Ben uyuyordum. Bir hareketlilik oldu. Otobüsün devrildiğini anladım. Vaziyet böyleydi. Ortalık can pazarı. Her tarafta yaralılar vardı" dedi. Kazada sürücü Mehmet I.'nın da yaralandığı öğrenilirken, yol kenarındaki bariyerin aracın önünden girerek, arkadan çıktığını ifade etti. Kaza sonrası olayı merak eden ve yardım etmek isteyen vatandaşların kazanın olduğu yolun tüm şeritlerini tamamen ulaşıma kapatması üzerine ise ambulanslar olay yerine uzun süre sonra ulaşabildi. Kaza nedeniyle Nurdağı-Gaziantep karayolunun Gaziantep'e gidiş istikameti yaklaşık 3 saattir ulaşıma kapalı tutuluyor.Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 18.08.2016 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15