İstanbul'da silahlı soygun: 1 ölü

İstanbul'da silahlı soygun: 1 ölü

26 Kasım 2016 Cumartesi 10:46
İstanbul'da silahlı soygun: 1 ölü

Şişli'de bir akaryakıt istasyonununda soygun girişimi yaşandı. İstasyona yakın bir noktada ise seyir halindeki bir otomobil sürücüsünün bir kurşunla vurulup hayatını kaybettiği belirlendi.

Şişli’de Piyalepaşa Bulvarı’nda bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen olay İddiaya göre olay şöyle gerçekleşti; Saat 23.30 sıralarında akaryakıt istasyonuna gelen yüzleri maskeli iki kişiden biri istasyon içerisindeki markete girerek kasadaki duran görevliden paraları istedi. Silahlı olan diğer soyguncu ise dışarıdaki istasyon görevlilerini silah zoruyla market içerisinde topladıktan sonra kapıda gözcülük yaptı. Bu sırada istasyona sivil araçla akaryakıt almak için gelen iki polis dışarıda yüzü maskeli silahlı şahsı görünce olaya müdahale etti. Bu sırada dışarıda bekleyen silahlı şahıs polise ateş açarak olay yerinden kaçmaya başladı. Sivil poliste soyguncuya ateş ederek kovalamaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonucunda silahlı şahıs izini kaybettirmeyi başardı. Diğer soyguncu ise polis tarafından etkisiz hale getirildi. Polis aracı ile Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen şahsın 1997 doğumlu Serdar Deniz olduğu öğrenildi.Yaşanan olayın ardından ise akaryakıt istasyonuna çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri olay yerine gelerek akaryakıt istasyonuna ait güvenlik kameralarını alarak kaçak şüphelinin eşkâlini tespit etmek için çalışma başlattı. OLAY YERİ YAKININDA ŞÜPHELİ ÖLÜM Öte yandan olayın yaşandığı Akaryakıt istasyonu yakınında seyir halindeki bir otomobile nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun isabet etmesi sonucu sürücü ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan sürücü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri yaşanan olayın soygun girişimi ile ilgili olup olmadığı yönündeki çalışmaları sürüyor. OPERASYON DÜZENLENDİ İstanbul sayiş Şube Mürdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, Şişli'deki akaryakıt istasyonunda soygun girişiminde bulunduktan sonra kaçan silahlı şahsı yakalamak için Okmeydanı'ndaki bir adrese operasyon düzenledi. Operasyona Özel Harekat ekipleri de destek verdi. Okmeydanı Mahmutpaşa Mahallesi Eren Sokak'ta bulunan bir adrese baskın yapan ekipler binanın 3 katında bulunan dairede aramalarda bulundu. Aramalar sırasında Özel Harekat Polisleri de bina dışarısında önlem aldı.

Son Güncelleme: 26.11.2016 10:46
Anahtar Kelimeler:
IstanbulSoygunŞİŞLİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15