Turist otobüsünde biber gazı dehşeti

Turist otobüsünde biber gazı dehşeti

08 Temmuz 2016 Cuma 13:58
Turist otobüsünde biber gazı dehşeti

Bursa’da turist otobüsünde biber gazı dehşeti yaşandı. Otobüs şoförüyle tartışan bir araç sahibinin otobüsün içine biber gazı sıkması sonucu turistler camları kırarak nefes aldı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Bursa'ya gezmek için gelen Iraklı turistler, güzel bir günün ardından yola koyuldu. İstanbul’a geri dönmek üzere yola çıkan özel bir firmaya ait A.K. yönetimindeki 34 HF 4764 plakalı otobüs, merkez Osmangazi ilçesi Çekirge Caddesi üzerinde park halinde bulunan otomobile çarptı. Aracına çarpan otobüsün peşine düşen 17 LS plakalı otomobil sahibi O.K. kısa süre sonra otobüsün önünü kesti. O.K. ile A.K. arasında yaşanan tartışma üzerine O.K. cebinden çıkardığı biber gazını şoföre ve otobüsün içine sıktı.

Biber gazından etkilenen Iraklı turistlerin bir kısmı panik halinde araç çıkış kapılarından kendilerini dışarı atarken, içeride kalan turistler nefes alabilmek için otobüsün yan camını kırdı. Otobüs, şoför ve yolcularla beraber polis merkezine getirilirken, turistler için 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Otomobil ve otobüs sürücüleri maddi hasar konusunda kendi aralarında anlaşırken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 08.07.2016 13:58
Anahtar Kelimeler:
TuristOtobüsBiber Gazı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15