Sinop'ta 113 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu

Sinop Merkez KYK Kız Öğrenci Yurdunda bazı öğrenciler, yemek yedikten bir süre sonra rahatsızlandı. Gıda zehirlenmesi şüphesiyle Sinop Atatürk Devlet Hastanesine başvuran 113 öğrenci tedavi altına alındı.

30 Mayıs 2025 Cuma 13:57
Sinop'ta 113 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu

 Sinop'ta KYK Kız Öğrenci Yurdunda kalan 113 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu.

Zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran öğrencilerin tamamının ayakta tedavileri yapılarak taburcu edildiği bildirildi.

Sinop Valiliğinden yapılan konuya ilişkin açıklamada da şunlar kaydedildi:

"Sinop Merkez KYK Kız Öğrenci Yurdunda zehirlenme şüphesi vakası yaşanmış olup, bulantı, karın ağrısı, hafif ateş ve kusma şikayetleri ile 113 öğrencimiz Sinop Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine başvurmuştur. Ayakta tedavileri yapılan tüm öğrencilerimiz taburcu edilmiştir. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır. Konu Valiliğimizce titizlikle takip edilmekte olup alınan su ve gıda numuneleri gerekli incelemeler için laboratuvara gönderilmiştir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.