Başkan Semih Esen'in yeni yıl mesajı

Zorlu bir yıl olan 2020'yi geride bırakırken, yeni yılı büyük umutlarla karşılıyoruz. Bir yıldan daha fazla süredir dünyayı etkisi altına alan Covid salgını, ekonomi başta olmak üzere sosyal, kültürel ve sanatsal anlamdaki tüm faaliyetlerimizi maalesef olumsuz yönde etkiledi.

31 Aralık 2020 Perşembe 12:11
Başkan Semih Esen'in yeni yıl mesajı

Bu zorlu süreçte Konyaaltı Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi tüm yurttaşlarımıza yardım eli uzattık. Hiç kimseyi ayırt etmeden, dileyen herkesin kapısını çaldık. Belediyenin ekonomik yapısını zorlayarak esnafın yanında yer aldık. Bunun yanında, vatandaşlarımızın sanatla olan bağını taze tutmak için sosyal mesafeyi gözeterek sanatsal etkinlikler düzenledik. Ayrıca salgına karşı ilk gün aldığımız önlemleri her geçen gün arttırarak sürdürüyoruz. Bugün geldiğimiz noktada kontrolden çıkan salgının tekrar kontrol altına alınması için tüm yurttaşlarımızın maske kullanımına, fiziki mesafe ve hijyen kurallarına daha çok dikkat etmeleri gerekmektedir.


Birinci gündem maddemiz salgın hastalık olmasına rağmen belediyenin görevlerini eksiksiz yerine getirdik. Projelerimiz için önemli hamlelerde bulunduk. Bu olumsuz süreci atlattıktan sonra projelerimizin açılışlarında yeniden sizlerle kucaklaşacağımız günleri iple çekiyoruz.  
Koşullar ve şartlar ne olursa olsun asla umudumuzu kaybetmemeliyiz. Çünkü her yeni gün beraberinde yeni umutlar ve güzellikler getirmektedir. İnanıyorum ki bu badireyi de hep birlikte kurallara uygun hareket ederek atlatacağız. Bizler, her zaman zor günlerin üstesinden gelmeyi bilen bir millet olduk. O nedenle sabırlı olacağız ve bu salgını yeneceğimize dair olan inancımızı asla yitirmeyeceğiz.
2021 yılını büyük umutlarla karşılarken, yeni yılın ülkemize ve tüm insanlığa başta sağlık olmak üzere barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, yurttaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15