Kırklareli Karacaibrahim'de beş sokak yenilendi

Kırklareli Karacaibrahim'de beş sokak yenilendi

29 Temmuz 2016 Cuma 13:48
Kırklareli Karacaibrahim'de beş sokak yenilendi

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde Karacaibrahim Mahallesi’nde başlatılan sokak yenileme çalışmaları tamamlandı. Çalışmada 680., 683., 684., 719. ve Yıldırımbey sokakta başlatılan ve 4 bin 770 m2’lik alanı kapsayan yol ve kaldırım düzenleme çalışması son buldu. Ayrıca yapılan çalışma ile 100 araçlık otoparkta hizmete girmiş oldu. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, çalışmaların program dahilinde devam ettiğini belirtti.

Karakaş Mahallesi’nde Yollar Yenileniyor

Öte yandan Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları da devam ediyor. Ekipler Karakaş Mahallesi 336. Ve 379. Sokak üzerinde yol ve kaldırım düzenleme çalışması başlattı. Bunun yanı sıra ekipler tarafından Karakaş Mahallesi 1. Bayındır sokak üzerinde de çalışmalar devam ediyor.

Son Güncelleme: 29.07.2016 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15