Odunpazarı Belediyesi Gençlik Korosu kuruldu

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan ‘Yaz Kursları’ kapsamında kurulan Gençlik Korosu çalışmalarına devam ediyor.

17 Ağustos 2019 Cumartesi 11:39
Odunpazarı Belediyesi Gençlik Korosu kuruldu

Haftada iki gün çalışmalarını yürüten Gençlik Korosu’nda 14-21 yaş aralığında 10 korist bulunuyor. Orhan Eryılmaz yönetiminde çalışmalarını sürdüren Gençlik Korosu, Türk Müziğinin seçkin ve sevilen eserleri üzerine çalışıyor. Nota derslerinin de verildiği Gençlik Korusu ile ilgili açıklama yapan yetkililer, Odunpazarı Belediyesi’nde ilk kez bir Gençlik Korosu kurulduğunu vurguladı.

Çalışmalarına Yaz Kursları kapsamında başladıklarını belirten yetkililer, koro çalışmasının devam edeceğini duyurdu. Gençlik Korosuna katılmak isteyen ve yeteneği olan gençlere kapılarının açık olduğunu kaydeden yetkililer, hem nota hem de repertuar üzerine çalışma yürüttüklerini dile getirdi.

Son Güncelleme: 17.08.2019 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15