Odunpazarı'nda kırmızı kaldırımlar

Odunpazarı'nda kırmızı kaldırımlar

03 Mayıs 2016 Salı 11:58
Odunpazarı'nda kırmızı kaldırımlar
Kırmızıtoprak’ta kaldırımlar kırmızı oldu
Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında hararetli bir biçimde kaldırım boyama işlemi gerçekleştiriyor.

10 BİN METREKARE BOYANDI

Fen İşleri ekipleri, Kırmızıtoprak Mahallesi’nde gerçekleştirilen kaldırım ve tretuvar yenilenmesinin ardından yenilenen kaldırımlara boya uygulaması yapıyor. Kırmızıtoprak Mahallesi’nde çalışmaların devam ettiğini ifade eden yetkililer, çalışmaların sonunda yaklaşık 10 bin metrekare alanın boyandığını belirtti. Yetkililer, kaldırımlarda mahallenin adına yakışır bir biçimde kırmızı renk boyanın kullanıldığını ifade etti.
Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan, yağmur, güneş ve çeşitli nedenlerle kirlenen ya da yıpranan kaldırımlar ve tretuvarların Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından boyandığını dile getiren yetkililer, kent estetiğine katkı veren çalışmalara koordineli şekilde, yaz sezonu boyunca aralıksız devam edeceklerini belirti.

Son Güncelleme: 03.05.2016 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15