“AKP'nin bizatihi KENDİSİ afet haline gelmiştir!"

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Mersin’de dolu ve sağanak yağış nedeniyle ekili arazileri zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, AKP’nin hiçbir doğal afette çiftçiye yardım elini uzatmadığına dikkat çekti.

22 Kasım 2017 Çarşamba 17:12
“AKP'nin bizatihi KENDİSİ afet haline gelmiştir!"

Mersin'de etkili olan sağanak yağmur ve dolunun, merkezde bulunan en az 10 mahalledeki narenciye bahçelerine ve ekili arazilere zarar verdiğini ifade eden Aytuğ Atıcı, “Tüm çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çiftçilerimizi doludan daha kötü vuran AKP Hükûmetidir çünkü hiçbir doğal afette çiftçinin zararı karşılanmamıştır. Çiftçilerimiz boşuna ümitlenmesin, AKP Hükûmeti yine yardım etmeyecektir.” dedi.

Aytuğ Atıcı, hatalı dış politikalar yüzünden doğal afet olmasa da domates, biber ve yeşilliğin çiftçinin elinde çürüdüğünü ve narenciyenin dalında kaldığını belirterek, “AKP'nin bizatihi kendisi afet hâline gelmiştir. Bu afetten hep birlikte kurtulacağımız günler uzak değildir.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15