İsrail ordusu: Lübnan'ın güneyinden İsrail'in Aşağı Celil bölgesine yaklaşık 20 roket atıldı

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, "Lübnan topraklarından Aşağı Celil'e doğru 20'ye yakın roket tespit edilmiş, bunların bir kısmı hava savunma uçakları tarafından başarılı bir şekilde durdurulmuştur" denildi.

07 Temmuz 2024 Pazar 12:33
İsrail ordusu: Lübnan'ın güneyinden İsrail'in Aşağı Celil bölgesine yaklaşık 20 roket atıldı

(ANKARA) - İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, "Lübnan topraklarından Aşağı Celil'e doğru 20'ye yakın roket tespit edilmiş, bunların bir kısmı hava savunma uçakları tarafından başarılı bir şekilde durdurulmuştur" denildi.

İsrail ordusu, Lübnan'dan İsrail'e fırlatılan roketlere ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Ülkenin kuzeyinde devreye alınan alarmların ardından Lübnan topraklarından Aşağı Celil'e doğru 20'ye yakın roket tespit edilmiş, bunların bir kısmı hava savunma uçakları tarafından başarılı bir şekilde durdurulmuştur" denildi.

Son Güncelleme: 07.07.2024 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.