Bomba şüphesiyle tahliyeye yanıt: bize yarım saat verin!

Londra’da meydana gelen bıçaklı terör saldırısında, saldırganın üstünde bombalı yelek olduğundan şüphelenen polis, olayın gerçekleştiği bölgedeki bir restoranı tahliye ettiği sırada, restoran sahibi "bize yarım saat verebilir misiniz?" dedi.

03 Şubat 2020 Pazartesi 12:59
Bomba şüphesiyle tahliyeye yanıt: bize yarım saat verin!

İngiltere'nin Londra'nın güneyindeki Streatham'da dün öğleden sonra bıçaklı terör saldırısı meydana geldi. Saldırganın sivil polisler tarafından vurulmasının ardından, polis ekipleri çevredeki binaları güvenlik sebebiyle tahliye etmeye başladı. Bir restorana giren polis, içerideki müşterilere ve restoran sahibine yakınlarda bir terör saldırısı olduğunu ve hemen restoranı boşaltmalarını söyledi. Restoran sahibi ise "Bize yarım saat verir misiniz?" dedi. Bunun üzerine polis "Hanımefendi, şu anda bir terörist vuruldu. Üzerinde bombalı yelek olduğunu düşünüyoruz. Yarım saat daha burada kalırsanız, buradaki insanların hayatını tehlikeye atarsınız" diyerek karşılık verdi.

NELER OLMUŞTU?

Londra'nın güneyindeki Streatham'da saat 14:00 sularında bıçaklı saldırılar düzenleyen bir kişinin ihbar edilmesi üzerine polis harekete geçti. Streatham'ın işlek caddesinin önündeki bir eczane önünde polis, saldırganı kıstırdı. Polis 3 el ateş ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. İlk belirlemelere göre 2 sivilin yaralandığı tespit edildi. Saldırgan olay yerinde can verdi. 

Saldırganın görüntüleri bölge halkı tarafından paylaşıldı. Bir eczane önünde saldırganın etkisiz hale getirildiği görüldü. Olay yerindeki tanıklar saldırganın silahlı olduğunu ve göğsünde silah sakladığını öne sürdü.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15