Cinayette tüyler ürperten detay: Tecavüz ettikten sonra yetişkin filmi izledi!

Ünlü milyoner David Millane'nin kızı Grace Millane, 2018 yılında korkunç bir cinayete kurban gitmişti. Aileyi yasa boğan ölüme dair kan donduran detaylar ortaya çıktı.

08 Kasım 2019 Cuma 10:19
Cinayette tüyler ürperten detay: Tecavüz ettikten sonra yetişkin filmi izledi!

Ünlü milyoner David Millane'ın kızı Grace Millane, geçtiğimiz Kasım ayında Yeni Zelanda'da sırt çantasıyla tatile çıkmıştı. Lüks mekan istemeyen Millane, genelde öğrencilerin tercih ettiği bir konaklama yeri olan hostelde kalmayı tercih etti.Ancak Grace'in ailesi, kızlarından bir süre sonra haber alamamaya başladı. Aile, en son arkadaşları ile bir eğlence mekanında görüntülenen Grace için polise başvurdu.Ancak 1 hafta sonra üzücü haber geldi ve genç kızın cansız bedeninin bulunduğu açıklandı.26 yaşındaki bir gencin bir numaralı şüpheli olduğu belirtildi, zanlının Grace'in hesabını daha önce de takip ettiği ve paylaşımlarının altına "Çok güzel ve göz alıcısın" yorumunda bulunduğu belirlendi.Yaklaşık bir yıl önce işlenen korkunç cinayete dair kan donduran detaylar ortaya çıktı.Dava dosyasına göre sanık, kurban ile cinsel ilişkiye girdikten sonra onu burnundan kan gelene kadar boğdu.Bununla da yetinmeyen zanlı, cesetten nasıl kurtulacağına dair Google'da araştırma yaptı.Zanlı ardından ceset evindeyken yetişkin filmi açıp izledi, sonrasında ise cesedin fotoğraflarını çektiAraştırmalarının sonunda da genç kızın cesedini bir valize koyarak ormanlık alana attı.Sanık avukatı ise karşılıklı rıza ile bir cinsel ilişkinin yaşandığını ve sonrasında Grace'in zanlıdan boğazını sıkmasını istediğini belirtti. Davada sanık avukatının açıklamaları, büyük tepkiyle karşılandı.Avukat, "Her şey karşılıklı rıza ile olmuş. Sonrasında olanlardan hoşlanmamış olabilirsiniz ama bu müvekkilimi katil yapmaz." dedi.Vahşi cinayete ilişkin dava sürüyor. Zanlının müebbet hapisle cezalandırılması isteniyor.

Son Güncelleme: 08.11.2019 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15