Herkes dansçı sanıyordu ama bavulu açılınca gerçek ortaya çıktı!

İngiliz dansçı Jade Sarwar, Karayipler'den getirdiği 300 bin liralık uyuşturucuyu İngiltere'ye sokmaya çalışırken yakalandı. 6 yıl hapis cezasına çarptırılan Sarwar'ın sözleri ise duyanları şaşırttı

06 Kasım 2019 Çarşamba 12:05
Herkes dansçı sanıyordu ama bavulu açılınca gerçek ortaya çıktı!

Ocak ayında, Karayipler'den getirdiği 300 bin liralık uyuşturucuyu, ülkesi İngiltere'ye sokmaya çalışırken yakalanan 25 yaşındaki İngiliz dansçı Jade Sarwar'ın itirafı şaşırttı.

Raymond Yates ve Elijah Thompson için uyuşturucu kaçakçılığı yaparken havalimanı polisleri tarafından durdurulan dansçı, çantasını açmasını isteyen görevlilere, 'Karayipler'den arkadaşları için ünlü tasarımcılara ait kıyafetler getirdiğini' söylese de, çantasını açmak zorunda bırakılmıştı.Genç dansçının çantasından 300 bin lira değerinde uyuşturucu çıkınca Sarwar, 6 yıllık hapis cezasına çarptırıldı.Sarwar'ın içinde bulunduğu durum için söylediği sözler ise şaşırttı. İngiliz dansçı, "Bu gibi yöntemlerle kolay para kazanmaya çalışırsanız er ya da geç sonunuz hapishane olacaktır." diyerek pişmanlığını dile getirdi.Soruşturmayı yürüten görevli Christopher Hill, Sarwar'ın bu sözlerinin gençlere örnek olması gerektiğini belirtti.

Son Güncelleme: 06.11.2019 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15