İran Sağlık Bakanı Yardımcısının Teşhis Konmadan Önceki Son Görüntüleri

İran'ın Sağlık Bakanı Yardımcısı İrec Harirçi'ye yeni koronavirüs (COVID-19) teşhisi konmadan önce basın toplantısındaki görüntüleri ortaya çıktı. Harirçi'nin karantinaya karşı olduğunu söylediği konuşmasında sürekli terlediği ve öksürdüğü görüldü.

25 Şubat 2020 Salı 18:20
İran Sağlık Bakanı Yardımcısının Teşhis Konmadan Önceki Son Görüntüleri

Bakan yardımcısının İran'ın koronavirüsü tedbirleri konusunda  kesinlikle karantinalara karşı olduğunu ve bu politikanın I. Dünya Savaşı öncesi döneme, veba ve kolera dönemlerindeki zihiyete ait olduğunu söylediği duyuldu. Harirçi, Çinlilerin bu politikalarından “memnun olmadıklarını” sözlerine ekledi. Harirçi ayrıca İran'daki virüsün merkez üssü Kum şehrinin kapatılmasıyla virüsün daha fazla yayılacağını savundu.

Bugün ise İran medyası İran Sağlık Bakanı Yardımcısı İrec Harirçi'ye yapılan virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Harirçi, yayınladığı bir video mesajında “Corona'yı yeneceğiz” mesajını verdi.

Son Güncelleme: 25.02.2020 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15