Michelle Obama: "Trump'ın yemin töreninden sonra kontrol edilemez şekilde ağladım"

Eski ABD Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama, 2017'nin ocak ayında Donald Trump'ın başkanlık görevini devraldığı yemin töreninden ayrıldıktan sonra "kontrol edilemez şekilde ağladığını" söyledi.

09 Mart 2023 Perşembe 10:54
Michelle Obama: "Trump'ın yemin töreninden sonra kontrol edilemez şekilde ağladım"

The Light Podcast'te konuşan Obama, Trump'ın yemin törenindeki kalabalığın beklentilerin altında kalmasıyla da alay etti ve sahnedeki insanların neredeyse tamamının beyaz olduğuna dikkat çekti. 

ABD başkanlık uçağı ile yemin töreninden sonra yaptığı son seyahati anlatan Obama, "O kapılar kapandığında yaklaşık 30 dakika aralıksız, kontrolsüz şekilde hüngür hüngür ağladın. Çünkü 8 yıldır dağılmamaya çalışıyorduk" dedi.

Obama, "Ayrıca o yemin töreninin kimin yemin töreni olduğunu biliyorduk O gün birçok nedenden duygusaldık. Çocuklarımız, 8 yıldır yaşadıkları ve bildikleri tek ev olan yerden ayrılıyordu" diye konuştu.

"Çocuklar tabii Chicago'yu da hatırlıyordu ama Beyaz Saray'da oradan çok zaman geçirdiler" diyen Obama, "Birlikte büyüdükleri ekip ve çalışanlara veda ettiler" dedi. 

Son Güncelleme: 09.03.2023 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15