Putin, Koronavirüs aşısı olduktan sonra yaşadıklarını anlattı

Yeni tip Koronavirüs'e (Covid-19) karşı aşı olan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, aşı olduktan sonraki gün kaslarında hafif ağrı hissettiğini söyledi. Putin, Rusya'da bu yaz sonunda sürü bağışıklığına ulaşmalarını beklediğini ekledi.

28 Mart 2021 Pazar 15:57
Putin, Koronavirüs aşısı olduktan sonra yaşadıklarını anlattı

Interfax'ta yer alan habere göre, Koronavirüs aşısını kamuoyu önünde olmayı tercih etmeyen Rusya Devlet Başkanı Putin, aşıdan sonra yaşadığı yan etkileri anlattı. Putin, "Aşı olduktan sonra sadece kaslarımda hafif bir ağrı hissettim ertesi gün. Ayrıca iğnenin vurulduğu noktada da rahatsız bir his vardı” dedi.

Putin, Rusya’nın bu yaz mevsiminin sonunda sürü bağışıklığına ulaşacağına inandığını söyledi. Putin, sürü bağışıklığı kazanıldıktan sonra pandemiyle ilgili bütün yasak ve kısıtlamaların kaldırılacağını da dile getirdi.

Putin, Koronavirüs aşısını kameralar önünde olmamış ve Rusya'da geliştirlen üç aşıdan hangisini olduğunu açıklamamıştı. 

Son Güncelleme: 28.03.2021 16:00
Anahtar Kelimeler:
PutinRusyaKoronavirüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15