ODTÜ Rektörlüğü: Online Eğitim Kararı Henüz Alınmadı

Rektörlük tartışmalara son noktayı koydu: ''Online eğitimde henüz alınmış karar yok''.

20 Ağustos 2020 Perşembe 16:36
ODTÜ Rektörlüğü: Online Eğitim Kararı Henüz Alınmadı

Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nin (ODTÜ) 2020-2021 Güz döneminde yüz yüze eğitim yapıp yapmayacağı yönündeki haberler yalanlandı. Rektörlük konuyla ilgili henüz bir karar alınmadığını duyurdu.

ODTÜ Rektörlüğü tarafından yapılan duyuru şöyle:

“Çeşitli medya organlarında bugün yayımlanan Üniversitemizin 2020-2021 Akademik yılı Güz dönemini tamamen uzaktan eğitimle (online) sürdürme kararı aldığına dair haberler gerçeği yansıtmadığından, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nin 2020-2021 Akademik Yılı Güz Döneminde eğitim öğretimin sürdürülmesine yönelik en uygun yöntemin kararlaştırılması amacıyla yapılan çalışmalar devam etmekte; bu konuda Üniversite yönetimi ve bölümler nezdinde görüşmeler sürmektedir. Konuyla ilgili henüz alınmış bir kesin karar bulunmamakta olup; görüşmeler sonunda kesinleştirilecek yöntem ve ayrıntılar en hızlı şekilde iç ve dış paydaşların bilgisine sunulacaktır.”

Son dönemde bazı medya organları ve sosyal medyada, ODTÜ’de öğretim üyeleri ve öğrencilerle anket yapıldığı ve uzaktan eğitim kararı alındığı öne sürülmüştü.

Son Güncelleme: 25.08.2020 09:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15