Albayrak: Ülke tarihimizdeki en yüksek aylık ihracat rakamına ulaştık

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Ekim ayında ihracatımız %5,6 artarak 17,3 milyar dolar oldu. Böylece, ülke tarihimizdeki en yüksek aylık ihracat rakamına ulaştık" dedi.

02 Kasım 2020 Pazartesi 15:29
Albayrak: Ülke tarihimizdeki en yüksek aylık ihracat rakamına ulaştık

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Ekim ayında ihracatımız yüzde 5,6 artarak 17,3 milyar dolar oldu. Böylece, ülke tarihimizdeki en yüksek aylık ihracat rakamına ulaştık" dedi.

Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ekim ayında ihracatın yüzde 5,6 artarak 17,3 milyar dolar olduğunu, böyleye ülke tarihindeki en yüksek aylık ihracat rakamına ulaşıldığını ifade etti. Albayrak, "Ekim ayında altın hariç, ihracatın ithalatı karşılama oranı yüzde 95,3. İhracatın her geçen gün güç kazandığı ve cari dengenin sağlandığı yeni bir döneme giriyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.