Muratoğlu: "Nebati'ye bırak ülkeyi, bakkal bile emanet edilmemeli"

Sözcü yazarı Murat Muratoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin "Ülkemizde, şimdiye değin taş üstüne taş koymamış olan muhalefet, onun hem yurt içi hem de yurt dışındaki saz arkadaşları ve içimizdeki beyinsizler seçim sonuçlarına etki edebilmek hesabıyla bir süredir sistematik bir şekilde ve histerik bir ruh haliyle ekonomimize saldırmaktadır" ifadelerini kullanarak "içimizdeki beyinsizler" nitelemesini yapmasını eleştirdi.

23 Mayıs 2023 Salı 11:39
Muratoğlu: "Nebati'ye bırak ülkeyi, bakkal bile emanet edilmemeli"

 Murat Muratoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin "Ülkemizde, şimdiye değin taş üstüne taş koymamış olan muhalefet, onun hem yurt içi hem de yurt dışındaki saz arkadaşları ve içimizdeki beyinsizler seçim sonuçlarına etki edebilmek hesabıyla bir süredir sistematik bir şekilde ve histerik bir ruh haliyle ekonomimize saldırmaktadır"  ifadelerini kullanarak "içimizdeki beyinsizler" nitelemesini yapmasını eleştirdi.

Muratoğlu, "Nebati'nin geldiği konum itibarıyla ekonomiyi yıkmak için saldırı yapmak gerekli mi? Batırıyor zaten kendi kendini... Daha beteri tarihte görülmedi. Bırak ülkeyi bakkal emanet edilmemeli!" diye yazdı.

Muratoğlu, "Türkiye'de ekonomi kötü yönetiliyor sanıyorsunuz değil mi?  Hiç de değil! Nitekim yönetilemiyor, savruluyor. Koltuğa oturan kendini nimetten sayıyor. Acaba 'beyinsiz' derken kimi kastediyor" diye de ekledi.

Yazının tamamı için tıklayın 

Son Güncelleme: 23.05.2023 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.