AKP'li Sofuoğlu'ndan Kiracısına Haciz ve Darp İddialarına Yanıt

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya’da bir kiracısının kirasını ödeyemediği için dükkanına haciz yolladığı ve kendisini darp ettirdiği yönündeki iddiaları kabul etmedi. Kiracı kadını suçlayan Sofuoğlu, “sadece 15 bin TL için bunları yapacağımıza inanılması mümkün müdür” sözleriyle tepki gösterdi.

29 Ocak 2021 Cuma 15:10
AKP'li Sofuoğlu'ndan Kiracısına Haciz ve Darp İddialarına Yanıt

AKP'li Sofuoğlu’nun Sakarya’da sahibi olduğu dükkanda, kiracı Ayşegül Kaya, “3 Mart’tan bu yana baskı, tehdit, tacizlerden dolayı dükkanımı açamadım. Pandemi de girince araya, 11 aylık kiramı ödeyemedim. Uzlaşmaya çalıştım, yanaşmadılar. Kira gecikmelerini bahane ederek bizi taciz ve tehdit etmeye başladı. ‘Bu ay kirayı ödememişsin’ diye baskılarda bulundu. Daha sonra da pandemiye yakın süreçte müşteriler varken masa sandalye üzerime atıldı. Darp edildim. Bu kişiye dava açıldı” açıklamasını yapmıştı.

İddiaları yanıtlayan Sofuğlu, kiracı Kaya’yı suçladı, “sadece 15 bin TL için bunları yapacağımıza inanılması mümkün müdür” dedi. Sofuoğlu sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamayı paylaştı:

“Çok kısa ve öz bir açıklama yapacağım. Hakkımda kendini dövdürdüğüm ve hacizettirdiğimi iddia eden şahsı tanımıyorum. Tek bildiğim 60 yaş üstü annemin yaklaşık 1 buçuk yıl önce üzerine yürüyüp hakaretler ettiği ve sabıkalı bir kadın olduğu. Bu olay sonrası avukatımız konuyu yargıya taşımış ve yargıdan çıkan karar uygulanmış. 50 civarında kiracımız var, bugüne kadar hiç kimse ile para için mahkemelik olmadık. 1 yıldır bir kuruş talep etmediğimiz kafe ve restoranlar varken, sadece 15 bin TL için bunları yapacağımıza inanılması mümkün müdür?”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.