Aylin Nazlıaka'nın Babası Toprağa Verildi

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka'nın yaşamını yitiren babası Mehmet Kenan Coşkunoğlu, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, kadın kolları üyeleri ve partililer de katıldı.

05 Kasım 2020 Perşembe 15:29
Aylin Nazlıaka'nın Babası Toprağa Verildi

Kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede dün yaşamını yitiren Nazlıaka'nın babası Coşkunoğlu için Bilkent Doğramacızade Ali Paşa Camii’nde, öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine CHP Lideri Kemal Kılıçdaoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Oğuz Kaan Salıcı, Ahmet Akın, Ali Öztunç, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP'li TBMM idare Amiri Mehmet Göker, Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, eski ve yeni milletvekilleri, CHP Kadın Kolları üyeleri katıldı.

Aileye taziyelerini ileten CHP Lideri Kılıçdaroğlu, namaz sonrasında Coşkunoğlu'nun tabutuna omuz verdi. Mehmet Kenan Coşkunoğlu Gölbaşı Mezarlığı'nda defnedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15