CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul'da 2 Ayrı Düğüne Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık'ın kızı Pınar Karabıyık ve Emre Yabaş ile Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş'ın kızı Merve Gülsen ve Muhammet Safa Başar'ın düğün törenlerine katıldı.

13 Eylül 2021 Pazartesi 12:12
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul'da 2 Ayrı Düğüne Katıldı

Kemal Kılıçdaroğlu, dün İstanbul Beykoz'da, Lale Karabıyık ve eşi Nezih Karabıyık’ın kızları Pınar Karabıyık ve Emre Yabaş’ın düğüne katılarak çiftin nikah şahitliğini yaptı. Genç çiftin nikahını, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı. Çifti kutlayan Kılıçdaroğlu, Karabıyık ile Yabaş ailelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kılıçdaroğlu, dün ayrıca İstanbul Sultangazi'de, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş'ın kızı Merve Gülsen ve Muhammet Safa Başar’ın düğün törenine de katıldı. Kılıçdaroğlu, düğünde yaptığı konuşmanın ardından gelin ve damada mutluluklar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15