Hırsızlık Yapıp Marmaray'la Kaçtılar

İstanbul Kadıköy’de otomobillerden hırsızlık yapan ve gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheli kişilerin hırsızlık yaptıktan sonra Marmaray’ı kullanarak kaçtığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

06 Kasım 2020 Cuma 14:35
Hırsızlık Yapıp Marmaray'la Kaçtılar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, otomobillerden yapılan hırsızlıklarla ilgili olarak Kadıköy ilçesinde operasyon düzenledi. Kadıköy'de 8 Eylül ve 3 Kasım tarihleri arasında Bostancı ve Suadiye'de 6 ayrı otomobilden hırsızlık yapıldığı ihbarı alan polis ekipleri, 53 farklı ikamet ve iş yeri güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli kişilerin kimliğini tespit etti. Şüpheli kişilerin yaptıkları hırsızlıkların ardından Marmaray'ı kullanarak olay yerinden uzaklaştıkları belirlendi.

Yaklaşık 10 gün süreyle yapılan fiziki takip ve detaylı araştırmalar sonucu zanlılar İlhan C. (38), 3 Kasım günü Suadiye Metro İstasyonu'ndan Marmaray’a bineceği sırada, otodan hırsızlık sonucu çalmış olduğu malzemelerle suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan araştırmalarda zanlının, çaldığı malzemeleri Timur Ö. (47) ve Erhan C. (27) isimli kişilere sattığı belirlendi, adı geçen kişiler 2 adet dizüstü bilgisayarla Zeytinburnu ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerden 'suç eşyası satın alma' suçundan hakkında adli işlem yapılan Timur Ö. ve Erhan C, işlemlerinin tamamlanmasının ardından aynı gün adli makamlarca serbest bırakılmış, İlhan C. ise 'otodan hırsızlık' suçundan 4 Kasım'da sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15