İnce: Türkiye'ye bu çağda gazeteci hapseden ülke olma ayıbını yaşatma!

Şehit olan MİT mensubunun cenaze töreni haberleştirdikleri gerekçesiyle tutuklanan 6 gazeteci hakim karşısına çıktı. Muharrem İnce sosyal medya hesabından “Türkiye’ye bu çağda gazeteci hapseden ülke olma ayıbını yaşatma” paylaşımında bulundu.

24 Haziran 2020 Çarşamba 13:14
İnce: Türkiye'ye bu çağda gazeteci hapseden ülke olma ayıbını yaşatma!

Şehit olan MİT mensubunun cenaze töreni haberleştirdikleri gerekçesiyle tutuklanan Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu, Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, gazeteci Hülya Kılınç, Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel, Yeni Yaşam gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Aydın Keser ve Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Çelik hakim karşına ilk kez çıktılar. 

Tutuklu gazeteciler için Muharrem İnce’den sosyal medya hesabından tepki göstererek, şu paylaşımda bulundu;

'' Gazetecileri, Barışları, Murat‘ı, Müyesser'i, Hülya Kılınç'ı zindana atarak, internet sitelerini kapatarak, FETÖ'den kalma yöntemlerle gerçeğin ortaya çıkmasını engelleyemezsin. Türkiye'ye bu çağda gazeteci hapseden ülke olma ayıbını yaşatma. #GazetecilereÖzgürlük ''

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15