Savcı Sayan: Trump da Obama da Ağrılıdır

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ilginç bir çıkışa imza attı. ''Herkes Ağrılıdır. Dünyadaki bütün canlılar Nuh'un Gemisi ile kurtulanların soyundandır. Dolayısıyla Trump da, Obama da Ağrılıdır" dedi.

12 Aralık 2019 Perşembe 13:19
Savcı Sayan: Trump da Obama da Ağrılıdır

Türkiye Dağcılık Federayonu'nun organize ettiği, '11 Aralık Uluslararası Dağ Günü' nedeniyle düzenlenen panelde konuşan Sayan, dağların insan hayatında oldukça önemli bir konumda olduğunu dile getirdi ve Ağrı Dağı'nın 'Milli Park' olarak ilan edildiğini hatırlattı.

''AĞRI DAĞI PARLAYAN YILDIZ OLACAK''

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı Dağı'nın kutsal kitaplara konu olmuş bir dağ olduğunu, Ağrı Dağı'ndan her alanda faydalanmayı amaçladıklarını belirten Sayan, 'Dünyadaki herkes Ağrılıdır' söylemini tekrarlayarak şunları söyledi: “Eğer biz dünyanın tanıdığı bu dağdan faydalanıp, dikkatleri bu dağa çekebilirsek, dağcılık konusunda Ağrı'yı bir merkez haline getirebilirsek, inanıyorum ki Ağrı dünyada parlayan bir yıldız olacak. İçişleri Bakanımızdan söz aldık. İnşallah ilk defa bu yıl, Ağrı Dağı eteğinde bir festival düzenleyeceğiz. İnşallah büyük bir coşku ile festivalimiz gerçekleşecek. Bilim insanlarını, dağcılıkla uğraşan kardeşlerimizi mutlaka buraya çekmeliyiz. Ağrı'yı tanıtmalıyız. Ağrı kadim bir kenttir. İnsanlığın doğuş yeridir. Herkes Ağrılıdır. Çünkü dünyadaki bütün canlılar Nuh'un Gemisi ile kurtulanların soyundandır. Dolayısıyla Trump da, Obama da Ağrılıdır."

Son Güncelleme: 12.12.2019 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15