AKP'de başkan olamadı ama danışman oldu!

31 Mart seçimlerinde AKP'den Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Burhan Sakallı seçimi kaybetmişti. Sakallı, Ordu Büyüşehir Belediyesi Başkanı Hilmi Güler'e danışman oldu. Sakallı yeni görevine başladı.

13 Kasım 2019 Çarşamba 12:25
AKP'de başkan olamadı ama danışman oldu!

Cumhur İttifakı'nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan AKP’li Burhan Sakallı, seçimi kaybetti ancak yeni bir görev kazandı. Sakallı, Ordu Büyüşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e danışmanı olarak yeni görevine başladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, 2004-2014 yılları arasında AKP’den Odunpazarı Belediye Başkanlığı yapmış 31 Mart yerel seçimlerinde de Eskişehir Büyükşehir Belediye başkanı adayı olmuştu.

Ordu Büyüşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler

ADAY GÖSTERİLMEDİ DAİRE BAŞKANI OLACAK

2009-2019 tarihleri arasında 2 dönem Aybastı Belediye Başkanlığı yapan, ancak 31 Mart Mahalli Yerel Seçimleri'nde partisi tarafından tekrar aday gösterilmeyen İzzet Gündoğar'ın da Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hilmi Güler tarafından Ulaşım Dairesi Başkanlığı görevine getirileceği ileri sürüldü.

YENİ GENEL SEKRETER YARDIMCISI DA BELLİ OLDU

Ünye’de ki hayvan barınağında yaşanan olaylardan sonra Belediye Başkanı Hilmi Güler, tarafından görevden alınan Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Aydın'ın yerine İstanbul'dan maliye kökenli Hesap Uzmanı Yeminli Mali Müşavir Bülent Şişman atandı.

(Sözcü)

Son Güncelleme: 13.11.2019 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15