Altılı Masa kamudaki üst düzey kadroları mercek altına aldı, bankamatik memurları tek tek belirlendi

6’lı Masa’nın liderlerinin talimatı üzerine kamudaki üst düzey kadrolar mercek altına alındı. Liyakat gözetilmeden ataması yapılan 2 bin 262 üst düzey yönetici belirlendi.

10 Mart 2023 Cuma 10:00
Altılı Masa kamudaki üst düzey kadroları mercek altına aldı, bankamatik memurları tek tek belirlendi

6’lı Masa’nın liderlerinin talimatı üzerine kamudaki üst düzey kadrolar mercek altına alındı. Bunun üzerine kamuda liyakatsiz atamalarla göreve gelen, işe gitmeyen, akrabalık ilişkileri ile makam sahibi olan, çifte maaş alan isimler tek tek belirlendi. Liyakat gözetilmeden ataması yapılan 2 bin 262 üst düzey yönetici belirlendi.

Sözcü’de yer alan habere göre, üst düzey bürokratların görevden alınması iktidar değiştiğinde yapılacak ilk işler arasında. Bu sayının alt kademelere indikçe artacağı da belirtiliyor. Kurmaylar, altı genel başkanın boşalan koltuklara ‘partizanca değil liyakate dayalı atama yapılacağı' hassasiyetinde de tam bir uzlaşı içinde olduğu kaydedildi.

Son Güncelleme: 10.03.2023 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.